Pannkaka plättar och galetter

Något som alltid är spännande är nya kokböcker. Nu har det kommit en rolig kokbok för alla pannkaksälskare, eller för alla som vill lära sig älska denna omtyckta rätt. Här finns pannkakor i alla former. Pannkakor passar att äta till frukost, lunch, middag eller efterrätt. Här hemma vill mina barn äta pannkakor i alla fall 1 dag av veckans 7. Då är det tunna pannkakor som gäller. För många känns pannkakor ursvensk men så är det faktiskt inte. Utan man äter pannkakor över hela världen. Och nu har jag fått inspiration till många spännande sorters pannkakor.


Här finns recept på afrikanska pannkakor, utflyktspannkakor, amerikanska pancakes, franska rårakor, pannkakstårta, kinesiska pannkakor med kyckling, mexikanska majstortillas.... Och de är bara en bråkdel av alla recept i boken Pannkakor plättar och galetter (Semic förlag). Boken innehåller också ett kapitel med tillbehör till pannkakorna.


Jag tycker att det här är en rolig bok. Kul att se att pannkakor inte behöver vara så ”vanliga” som de lätt kan kännas i vardagen.

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?