BOKTIPSET: Överenskommelser av Simona Ahrnstedt




Jag har precis läst ut boken
Överenskommelser. Boken är skriven av Simona Ahrnstedt. Det är Simonas debutroman. Överenskommelser lockar redan med omslaget. Mina förväntningar på boken höjs när omslaget är så vackert.
Överenskommelser är en romantiskt historisk roman, som utspelar sig under 1800-talet. Boken handlar om Beatrice Löwenström – den unga vackra kvinnan som pryder bokomslaget.


Beatrice bor hos sina kusiner och deras föräldrar. Hon lever ett hårt hållet borgarliv. Men en dag förändras Beatrice liv totalt när hon möter Seth Hammerstaal. Seth är en av Sveriges rikaste ungkar.
Från den dagen stöter Seth och Beatrice på varandra ideligen på olika tillställningar för Stockholms socitet. De fascineras av varandra. Men historien slutar inte där. Allt är inte så lätt som det skulle kunna vara. Beatrice är redan bortlovad. Deras kärlek verkar omöjlig.


Det här är en bok som man har svårt att lägga ifrån sig. Boken bjuder på vackra miljöer, vackra människor, en passionerad kärlek som möter motgångar. Boken tillhör Romance genren. Läs du med!


Postat av: Amy

Jag har också precis läst ut den, I love it!! =)

2011-01-05 @ 12:06:11
URL: http://amylioness.blogspot.com
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?