Bree Tanners andra liv


Bree Tanners andra liv
är nytillskottet, av Stephenie Meyer, till Twilightsagan. Man skulle kunna kalla den ett sidospår till boken Ljudet av ditt hjärta. (Boken som har premiär som film i sommar).


Bree Tanner dyker för första gången upp i Ljudet av ditt hjärta. Hon tillhör armén med de nyfödda vampyrerna som anfaller Bella och familjen Cullen. Armen som vampyren Victoria skapat i syfte att förgöra Bella.

Man kommer snabbt in i Brees liv. Får veta mer om henne, hennes bakgrund och armén som hon blir tvingad att tillhöra. Det är första gången i serien som man får större inblick i andra vampyrers liv förutom Culllens. De här vampyrerna är mer som man brukar se vampyrer i sagorna, de är vilda, skrämmande och släcker människors liv. Man ser snabbt att Bree är annorlunda. Inte lika våldsam som de övriga i armén. Att hon dessutom blir förälskad i den enda vampyr i armén som liknar henne själv känns givet. Man vet redan från början att Bree ska dö. Så man förstår snabbt att kärleken inte ska få rymd att växa. Brees liv är kort och sorgligt.

Jag gillar den här boken. Den är kortare än de andra i serien. Men mer actionfylld. En bok som får mig att längta till Eclipse kommer på biograferna.

 




 Ni har väl inte missat att jag just nu har en tävling där man kan vinna Bree Tanners andra liv?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?