Ljudet av ditt hjärta


Twilightseriens tredje del heter Ljudet av ditt hjärta. Den är också skriven av Stephenie Meyer (B/Wahlströms) Även den boken har precis släppts i en nyutgåva med snyggt omslag från kommande film.


Nu är det dags för Bella att gå ut High School. Edwars är tillbaka och Bella tycker att det bästa vore om hon också fick ta steget och förvandlas till en vampyr. Men Edward anser, till Bellas frustration, att de borde gifta sig först. Inte heller går Bellas bästa vän Jacob och Edward ihop. Jacob som är varulv och Edward som är vampyr är ständiga fiender. Att de dessutom båda två är förälskade i Bella gör situationen komplicerad. I mitten står Bella och försöker tillmötesgå alla.


Samtidigt härjar en våldsam seriemördare i Seattle. Och vampyren Victoria är fortfarande på jakt efter sin hämnd på Bella. När Edward och Jacob inser att Bella återigen är i fara arbetar de tillsammans.


Den tredje boken är spännande den med. Precis som i de två andra böckerna är språket lätt och passar i ungdomsböcker. Den är snabbläst för mig som vuxen. Men ändå underhållande. Det intressanta är relationerna mellan Bella, Edward och Jacob som ständigt balanserar på en skör tråd. Dessutom blir man nyfiken på om Victoria äntligen ska lyckas få sin hämnd.

 

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?