Buffé helt enkelt 101 rätter för alla fester - Jon Hansson

Något som alltid är roligt är nya kokböcker. Semic förlag har precis släppt en jätte praktisk kokbok. En kokbok för alla tillfällen när man kan bjuda på buffé. För nästan alla har stått inför ett högtidligt tillfälle och undrat vad man ska bjuda på. Det passar alltid att bjuda på buffé. Studentmottagningen, barndop och födelsedagar är utmärkta tillfällen. Alla gillar att plocka de små rätterna och alla hittar något som de gillar.


Jon Hansson är matskribent på Aftonbladet och har stor vana av bufféer. I den här boken har han samlat sina bästa recept och tips för bufféer. Boken rymmer hela 101 recept. Indelat i 11 kapitel. Recept på spett, bollar, snittar såser mm. Det finns oändligt många sätt att kombinera dessa recept på. Till varje recept finns även förslag på vad som passar till.


 En praktiskt del som boken även tar upp är hur mycket mat man kan beräkna per person. Det gäller fisk, vin, kött osv. Bokens bilder är inbjudande och fina, tagna av fotograf Camilla Lindqvist. Det känns att Jan är van vid bufféer. Här finns helt klart något för alla.

 

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?