Påsk på H&M 2011


När jag är ute nu letar jag efter vårtecken. Att det droppar från taken, asfalten börjar titta fram och gympaskorna åker på igen är vårtecken för mig.  Bjuder på lite fina inspirationsbilder inför påsken ifrån H&M Home.


Bilderna är lånade från H&M

TÄVLING: VINN DISNEYKLASSIKERN BAMBI PÅ DVD
© Disney


"Ett av Walt Disneys allra största mästerverk har fått nytt liv genom en fantastisk digital restaurering. Nu är det dags för en ny generation att få uppleva Disneys klassiska animerade äventyr Bambi, med massor av underbar musik och oemotståndliga karaktärer."


Jag har glädjen av berätta att 3 av mina läsare kommer att få möjligheten av vinna varsitt exemplar. Jag kommer nämligen att i samarbete med Disney lotta ut tre exemplar.


För att vara med och tävla:

- Länka med bild till tävlingen från din blogg. (Har du ingen blogg tipsa 7 vänner)

- Svara på frågan vilken som är din favorit bland Disneyfilmerna?

- Lämna en kommentar under detta inlägg.


TÄVLINGEN AVSLUTAS 6 APRIL. Tävlingen är avslutad

"Dagens citat"

Pyssel: Tygtavlor


Tips – Gör egna tygtavlor till barnrummet.Ett enkelt och roligt sätt att göra egna tavlor till barnrummet är att göra tygtavlor. Jag har gjort en tavla till dottern och en till sonen. Använde mig av tyg med tydligt tryck från Frank&Poppy.

 Tyg Grållen  Tyg Pudel

Så här gjorde jag:


1
. Bestäm hur stor tavla du vill göra.

2. Skapa en träram eller använd en färdigköpt ram. (Det som är roligt med att göra en egen ram är att man kan göra spännande mått på tavlan)

3. Sedan spänner du enkelt upp tyget på ramen. Viker det runt kanten (Var noga med att vika in hörnen ordentligt för snyggast resultat) Häfta fast tyget på baksidan med en häftpistol.

4. För upphängning kan du häfta fast en järntråd på baksidan av tavlan.


Din tavla är klar! Snabbt och enkelt.