Ät hälsosamt. Ät ekologiskt.

 

Det här är en kokbok som värnar om vår miljö(Bokförlaget Lagenskiöld). En kokbok som ligger rätt i tiden. Där fokus ligger på ekologisk, hälsosam och närodlad mat. Samt sätta stopp för onödigt slängande av mat och även utesluta halvfabrikat.


Kenneth Oker-Bloms kokbok riktar sig till alla de som tycker det är viktigt. Som värnar om framtiden och vår miljö. Men även den egna hälsan.


Kapitlen är indelade efter närmat, livsmedel utan mellanhänder, fisk, kött, bär , säd, kasta inte bort mat, råvaror i säsong, lev rätt, tillred maten hemma, rejäl handel mm.


En fjärdedel av de föroreningar människan åstadkommer är matrelaterade. På senare år har man börjat uppmärksamma det. Och visst är det värt att tänka på.

 

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?