Lättläst - Min bok om prinsessor

Det finns många fina lära läsa böcker. Men ibland finns det så många att det kan det vara svårt att välja i utbudet. Förlaget Natur & Kultur har gett ut en bok för alla flickor och pojkar som gillar prinsessor. Den tillhör serien lättläst och är perfekt för alla som håller på att lära sig läsa. Språket är enkelt, med korta meningar och stor text.

Mitt ibland oss finns massvis av prinsessor.  Helt vanliga och ovanliga människor. Du kan känna igen en prinsessa på olika saker men det är inte alltid lätt. Prinsessor älskar tårtor, har ofta något fint på sig, en del har kronor på huvudet men det har inte alla. Här får du lära dig allt om prinsessor.

I boken finns även en beskrivning på hur man tillverkar en alldeles egen prinsessäng och man får också lära sig göra en käpphäst. Dessutom finns en steg för steg beskrivning på hur man ritar prinsessor.

Min bok om prinsessor” skriven av Amanda Eriksson är en rolig och smått tokig bok som lyckas hålla intresset uppe genom hela boken. Bilderna går i rosa – i sann prinsess stil.

                                                                             

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?