TÄVLA OCH VINN: Presentkort hos Sumopix
Nu är julmånaden inledd. Det firar jag med en tävling! Passa på att delta.I samarbete med
SUMOpix.com ger jag Er möjligheten att vinna ett presentkort på 300 kronor hos SUMOpix. Hos SUMOpix kan man beställa canvastavlor i alla former och storlekar till ett bra pris. Jag har själv provat deras canvastavlor och vet att de håller hög kvalité. Därför är det extra roligt att ge Er mina underbara läsare denna chans i juletid... En canvastavla är en underbar present både till dig själv och till dina nära och kära. 


 
För att delta:

- Besvara frågan:
Vilken är den minsta storleken på SUMOpix canvastavlor?
- Lämna en kommentar under detta inlägg.
- Skriv om tävlingen med bild på din blogg. Har du ingen blogg tipsa 5 vänner och tävlingen.
- För en extra lott - lägg till mig på Bloglovin.
Tävlingen kommer att avslutas 17 december 2010


Lycka till!
Tävlingen är avslutad!

Dagens tips!

Denna fina löpare och kökshanduk blir ett fint julklappssett. Jag har klickat hem både ett sett till mig själv och ett som jag ska ge bort i present. Finns på H&M Shop Online.

Santa Maria Thai
Nu ska det testas. Mitt nya uppdrag att testa och buzza om från Buzzador  är Santa Marias Thai sortiment. Ska bli spännande. Återkommer när jag provat produkterna.

Ebbas julstök
Ebbas julstök
(Ordalaget) är boken som får hela familjen i julstämning. Åsa Swanberg och hennes dotter Ebba har tidigare skrivit Ebbas bageri tillsammans. Nu har de gjort en jätte mysig bok om julen. Boken har fyra kapitel, ett för varje advent. Här finns smarriga recept för att göra eget julgodis och pepparkakshus samt några av rätterna på julbordet. Här finns även tips på eget julpyssel, kort, kalender, julstrumpa mm.

 

Ebba berättar även lite om julens historia. Pepparkakans historia, hur julklappen blev tradition och varför lucia kommer med ljus till vårt hus. Alla bokens recept är lätta och tilltalande. Det här är en bok fylld med inspiration och härliga bilder. Julstämning helt enkelt! En bok som passar både ung som gammal.

(Bilderna lånade från boken)

Glad första advent

Vi tänder ett ljus i advent...

Första advent och vi har tänt första ljuset!

TÄVLA OCH VINN: DISNEY/PIXARS BILAR, BÄRGARNS HEJDLÖSA HISTORIER


©Disney

Som tidigare utlovat har Ni här chansen att vinna Ert eget exemplar av den nysläppta Disney/Pixar filmen, Bärgarns hejdlösa historier. Jag kommer att i samarbete med Disney lotta ut 3 exemplar av filmen.

 

För att vara med i tävlingen vill jag att du:

  • Berättar vilken din favorit Disneyfilm är?

  • Lämnar en kommentar under detta inlägg.

  • Tipsar om tävlingen med bild på din blogg. Har du ingen blogg, tipsa 5 vänner.

  • För 2 lotter lägg till mig på Bloglovin.

 

Tävlingen avslutas 11 december 2010  Tävlingen avslutad

Mulle Meck berättar om traktorer


Mulle Meck berättar om traktorer


Mulle Meck berättar om traktorer
(Natur & Kultur) är ett tillskott i serien Mulle Meck berättar. Boken är utgiven 2010 och skriven av George Johansson.

 

Nu är det dags att följa med Mulle Meck och hans boxerhund Buffa ut till landet. Där får vi se traktorer, både nya och gamla. Vi guidas genom traktorns historia och får se hur det snurrar och mullrar i en traktor. Vi får också höra hur människor gjorde innan traktorn kom. En bonde idag får mycket hjälp av traktorn. Traktorn kan plöja, harva, skotta snö, klyva ved och mycket mer. I den här fina boken finns mycket spännande läsning om traktorer för alla barn som fascineras av mullrande traktorer.

TÄVLA OCH VINN: HANNA MONTANA TREDJE SÄSONGEN PÅ DVD
©Disney
I samarbete med Disney har jag nöjet att låta tre av mina härliga läsare vinna varsitt exemplar av Dvd-samlingen:
Hanna Montana, The complete third season.

 

För att delta:

 

-Berätta vem vill ge filmen till.
-Tipsa om tävlingen med bild på din blogg. Har du ingen blogg, tipsa 5 vänner.
- Lämna en kommentar under detta inlägg.
- För att inte missa när vinnarna dras lägg till mig på Bloglovin.

 


Tävlingen avslutas 1 december 2010 kl 24.00

 

    Släpp loss med Hannah Montana i alla 30 episoder från den hysteriskt roliga tredje säsongen av Disney Channels succéserie.” Tävlingen avslutad!

Sticka småvarmt

Sticka småvarmt! : mössor, vantar, sockor, halsdukar, benvärmare, muddar och kragar

Sticka småvarmt (Prisma) är en bok av Johanna Wallin. Boken är högaktuell nu när kylan börjar komma. Här finner du inte mindre än 57 mönster till stickade accessoarer. Mönstren är enkla att följa. Här finns mönster till mössor, vantar, sockor, halsdukar, benvärmare, muddar, kragar och broscher. Det här är en jätte fin bok. Projekten känns perfekta om man inte har massor av tid att lägga på stickning.

Att finna kärleken

Spraydate

Är du en av de som provat att hitta kärleken via Svenska dejtingsajer ? Det blir mer och mer vanligt att träffas  via olika sajter. Man hör fler och fler människor prata om hur de träffat varandra på nätet. Jag vet flera som träffats på det viset. En vanlig sajt att träffas via är spraydate. Där finns över 800.000 registrerade medlemmar. Där kan man chatta, se foton och leta efter personer med samma intressen. Världen och tiden förändras, så är det. Jag tror att sådana här sidor och liknande kommer att öka.

Vinnare

Igår avslutade jag två tävlingar.


De dragna vinnarna är:


Kakfat från Kid's Concept
Sten -  "Jag skulle gärna vilja vinna detta fina fat till mitt barnbarn."


Presentkort för fotoprodukter hos Sumopix
Pia -
"Hej, vill också vara med och tävla om presentkortet.
Svaret på frågan är 20x20 cm."Maila mig Era adresser : bokhunger@live.se


Paddingtons resväska - Innehåller 8 sagoböcker

Paddingtons resväska innehåller 8 sagoböcker

Paddington är favorit bland barnböckerna här hemma. Alldeles nyss hade jag Paddingtonvecka här på bloggen. Ni kanske minns den?


Nu har B/Wahlströms förlag släppt ett underbart sagosett med Paddingon,
Paddingtons resväska. Setet består av åtta sagoböcker skrivna av Michael Bond. De levereras i en liten väska som är gjort i tålig kartong. Böckerna som ingår är: Paddington i klistret, Paddington åker karusell, Paddington på slottet, Paddington går på Zoo, Paddington vårstädar, Paddington och labyrinten, Paddinton och regnbågsglassen och Paddington målar.

Det här är ett ljuvligt sett med underbara sagor om den lilla björnen som alltid hamnar i klistret trots sina goda intentioner. Att böckerna dessutom är samlade i en liten väska som går att bära runt på gör setet oemotståndligt.