Baka med barn

Baka med barnAtt baka med barn är härligt. Barnen blir stolta över det de gjort samtidigt som man får en rolig stund tillsammans. Boken Baka med barn (Ica Bokförlag) av Camilla Pérez och Lisa Flodin tar fasta på barns glädje i köket.


Bokens recept är tydliga och gör det enkelt att släppa in barnen i köket. Recepten är tydliga. Inga förkunskaper behövs. Här finns både matbröd och kaffebröd, allt illustrerat med inspirerande och pedagogiska bilder. Här finns recept till : Grov baguette, Äppelbullar, Fruktbröd, Nyttiga gifflar, Limpa, Farmors frallor, Kolasnitt, Kanelbullar, Knäckebröd, Tårtor och mycket mer. Min äldsta dotter är 9 år. Jag tror att hon skulle tycka att det här var en jätte rolig bok. Genom att den är så tydlig skulle hon nog klara sig långt på egen hand och det skulle hon tycka var jätte kul.



Postat av: Camilla

Hej, vad roligt att du skrivit så gott om boken. Det är jag som tagit fram recepten och bakat allt som är med på bilderna. Vi verkar ha lyckats. För det du beskriver är precis vår tanke med boken! Tack för fina ord!

2010-10-30 @ 19:21:31
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?