Baka surdegsbröd

Baka surdegsbröd

Det är nyttigt med surdegsbröd. De har lång hållbarhet och lågt GI-värde. Det behöver inte vara så komplicerat att baka sitt eget surdegsbröd. Det som är viktigt är framförhållning. Baka surdegsbröd (Ica Bokförlag) är din guide för att lyckas med surdegsbröd. Här beskrivs precis hur du ska gå till väga för att lyckas med ditt eget surdegsbröd. Du får lära dig att göra surdegar på råg, vete, dinkel, havre, potatis, linser och vildjäst. Här finns recept på ljusa och mörka matbröd, på knäckebröd och även söta surdegsbröd.


Boken känns som en heltäckande beskrivning till ”surdegsbrödens värld” . Fotografierna är vackra och får det att vattnas i munnen.



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?