Tävla och vinn: Disneys nya storfilm Trassel©Disney

I samarbete med Disney kommer jag att lotta ut 3 combo-pack (blu-ray och dvd i samma förpackning) av filmen Trassel.

För att delta i tävlingen:

-Lämna en kommentar under detta inlägg

Svara på frågan vad filmen handlar om.

-För en extra tävlingslott - lägg till mig på din blogglista

LYCKA TILL.

Tävlingen avslutas 25 juni 2011
TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Postat av: victoria

Jag är med och tävlar! :)

Den handlar om

kungarikets mest eftersökta tjuv, Flynn Rider,som av en slump träffar den blonda tonåringen Rapunzel som har livslångt utegångsförbud och är fast i ett högt torn. Mötet är början på ett äventyr som innehåller en snabb polishäst, en överbeskyddande kameleont och ett läskigt gäng banditer.Flynn har klarat sig genom livet genom att vara snygg, prata fort och ha tur - men när han väljer ett mystiskt torn som sitt gömställe ser det ut som om turen vänder. Han blir nockad, fastbunden och tagen som gisslan av den vackra och modiga Rapunzel, vars gyllene hår på 23 meter inte är det som är mest märkligt med henne.

2011-06-13 @ 17:19:14
URL: http://vickelido.blogg.se/
Postat av: maria

men åååh detta är den bästa filmen ever.en nyare upplaga och en annorlunda tappning av en gammal saga och den är underbar, en kärlekssaga som med sjukt sköna karaktärer.

Rapunzel blir kidnappad som bebis tack vare sitt underbara hår som gör en yngre vid sång. hon hålls fången i ett torn och varje år släpper henne mor o far ut lysande ljus i papplampor i luften för att få hem sin dotter.

flynn råkar hitta henne, under deras resa blir dom förälskade och hon får tillslut återkomma till sitt riktiga hem med kärleken i sitt liv <3

2011-06-13 @ 17:54:53
URL: http://crazyminds.blogg.se/
Postat av: Carola

Jag vill också vara med och tävla. Det här är en av dotterns favoritfilmer. Jag har din blogg i min RSS-läsare.

Trassel är en nyproduktion av den gamla sagan om Rapunzel. Rapunzels långa, underbara hår är magiskt. Därför blir hon kidnappad som nyfödd och hålls gömd från omvärlden i ett högt, högt torn. Plötsligt får hon chansen att rymma från tornet tack vare tjuven Flynn. Tillsammans ger de sig ut på äventyr och under resan blir de förälskade, men de stöter också på många hinder under resans gång. Trassel är en mysig och romantisk äventyrssaga som många små barn, men också vuxna, fängslas av.

2011-06-13 @ 19:57:57
URL: http://www.barnboksbloggen.se
Postat av: Hundöra

Jag är naturligtvis med och tävlar. Disney filmer vill man förstås ha!Trassel är en modern tappning av Bröderna Grimms saga om en flicka, Rapunzel, som blir instängd i ett högt torn av en elak häxa. Varje gång häxan vill komma upp till Rapunzel säger hon "Rapunzel här jag står, släpp ner ditt långa hår" och så släppte Rapunzel ner sitt väldigt långt hår, så att häxan kunde klättra upp. En dag kom en prins förbi och hör vad häxan säger för att komma upp i tornet.I Trassel är det inte en prins som tar sig upp i tornet utan ett av kungarikets mest eftersökta tjuvar, Flynn. Flynn tar sig upp i tornet i hopp om att ha hittat ett bra gömställe, men i Tornet finns Rapunzel som är satt i tornet för att avtjänar ett livslångt utegångsförbud. Rapunzels hår är lika lång som i sagan, men i Trassel är den även magisk och med hjälp av den får hon Flynn att hjälpa henne bort från tornet.

Disneys Trassel är en äventyrskomedi.

2011-06-13 @ 21:10:33
URL: http://www.hundora.se/bokkupan/
Postat av: Anneli N

Filmen bygger på Bröderna Grimms gamla saga om Rapunzel, flickan med det långa håret. Rapunzel hålls inspärrad i ett högt torn men räddas av den snygge Flynn Rider. Berättelsen handlar om deras äventyr. Filmen passar både barn och vuxna.

2011-06-14 @ 08:11:47
Postat av: Carolina

Jag vill vara med!Trassel är en nyproduktion av den gamla sagan om Rapunzel. Rapunzels långa, underbara hår är magiskt. Därför blir hon kidnappad som nyfödd och hålls gömd från omvärlden i ett högt, högt torn. Plötsligt får hon chansen att rymma från tornet tack vare tjuven Flynn. Tillsammans ger de sig ut på äventyr och under resan blir de förälskade, men de stöter också på många hinder under resans gång. Trassel är en mysig och romantisk äventyrssaga som många små barn, men också vuxna älskar!Jag följer dig redan via Bloglovin' :-)

2011-06-14 @ 09:05:28
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Hej, jag är gärna med och tävlar!1. Filmen är en nyproduktion av den gamla sagan om Rapunzel. Rapunzels långa, underbara hår är magiskt. Därför blir hon kidnappad som nyfödd och hålls gömd från omvärlden i ett högt torn. Men så en dag får hon plötsligt chansen att rymma från tornet tack vare tjuven Flynn. Tillsammans ger de sig ut på äventyr och under resan blir de förälskade. Men de stöter också på många hinder under resans gång. Trassel är en mysig och romantisk äventyrssaga som många små barn, men också vuxna, fängslas av.2. Följer dig redan via Bloglovin! :)+ Bloggat: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/june/trassel-256.html/Sandra

2011-06-14 @ 12:15:26
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: ingrid - med bebis i magen

Åhh jag är väldigt gärna med och tävlar! Det här är den bästa nya Disneyfilmen på länge, till och med min sambo älskar den!Filmen är en annorlunda version av den gamla sagan om Rapunzel. I den här filmen rövas Rapunzel bort som ett litet spädbarn av en kvinna som vägrar att bli gammal, och har märkt att Rapunzels hår håller henne ung! Hon låser in Rapunzel i ett högt torn och låter henne tro att världen utanför är alldeles för farlig, och det tror hon på tills en tjuv på rymmen hamnar i hennes torn. Han hjälper henne från tornet, och på väg mot staden för att se alla de vackra lyktorna som Rapunzel längtar efter stöter de på ett helt gäng med hinder och problem.Jag följer redan dej på bloglovin sen länge!Kram, Ingrid

2011-06-14 @ 17:42:48
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Anna l

Klart jag vill vara med:)

Har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/06/trassel.htmlFöljer dig på bloglovinFilmen handlar om om Rapunzel som har ett hår som gör att en kvinna inte åldras. Kvinnan kidnappar Rapunzel när hon är bebis och håller henne fånge i ett torn. En tjuv som hamnar i tornet tar henne från tornet och man får följa Rapunzels äventyr i den värld hon aldrig mött tidigare

2011-06-14 @ 19:17:51
URL: http://annastipsblogg.blogspot.com
Postat av: Hnana

Hejsan jag är gärna med. Det är en underbar film. Detta är en ny film av en gammal saga Rapunzel. Rapunzels hår är jättelångt.Mötet är början på ett hårresande äventyr som innehåller en snabb polishäst, en överbeskyddande kameleont och ett läskigt gäng banditer. De stöter på massor av hinder på resans väg.Hon har varit inlåst i ett torn och sedan bebis sedan rymmer hon pga hjälp av tjuven Flynn. Mysig film.Tipsar här: http://dennismama.blogspot.com/2011/06/tavling_3796.html/Hanna Olsson2011-06-14 @ 19:37:08
URL: http://dennismama.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag är hemskt gärna med och tävlar om denna charmiga film!Jag och sonen var på premiären av den. Både jag och khev föll pladask för filmen!Filmen handlar om Rapunzel och hennes magiska långa hår. Denna flicka blir som liten bortrövad av en häxa som låser in Rapunzel i ett otroligt högt men vackert torn.

Häxan som är gammal vill ha rapunzels hår för att få evig ungdom.En dag bestämmer sig flickan för att fly med hjälp av en tjuv som tagit sig in i tornet!Dessa två beger sig ut på ett magiskt och stormande äventyr.Hur det slutar får du helt enkelt veta om du ser filmen.Följer gärna din blogg. har för mig jag blev nr 41kram

2011-06-14 @ 19:49:24
URL: http://blandadetavlingar.blogspot.com/
Postat av: Pappan Anders

Jag vill vara me :-) Humor som lockar. Filmen handlar om Rapunzel me de 23meter långa håret. Hon ska ta sig ut från tornet och hon får hjälp av en tjuv. De e ett actionäventyr för hela familjen.

Ha De!

2011-06-14 @ 20:55:03
Postat av: Spacegirl

Jag är gärna med :-)

Trassel handlar om kungarikets mest eftersökta (och charmiga) tjuv, väljer ett hemligt torn som sitt gömställe djupt inne i skogen. Där blir han tillfångatagen av Rapunzel en vacker och modig tonåring vars gyllene hår är förtrollat och 23 meter långt. Rapunzel ser den snygge tjuven som en väg ut ur tornet där hon avtjänar ett livslångt utegångsförbud. Snart beger sig det udda paret ut på ett riktigt trassligt, hårresande och actionspäckat äventyr.

2011-06-14 @ 22:52:13
URL: http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg
Postat av: JoHannah

Jag vill gärna vara med.

Filmen handlar om en flicka som heter Rapunzel och hon har ett lååångt hår. Hon är instängd i ett torn av en kvinna vid namn Gothel. Rapunzel har varit instängd i tornet sen hon var ett litet barn och Gothel har uppfostrat henne att tro att världen utanför tornet är en hemsk plats. När Tjuven Flynn Rider gömmer sig i tornet ser Rapunzel sin chans att med hans hjälp fly vilket leder dem ut på äventyr.

Filmen är baserad på den av bröderna Grimm nedtecknade folksagan Rapunzel.Jag har tipsat på min blogg;

http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/06/jag-tavlar-hos-bokhunger-om-filmen.html

Jag följer via bl nr 58.

2011-06-14 @ 22:55:27
URL: http://rockbarnettavlar.blogspot.com/
Postat av: Andrea

Åh, jag kan ge dig handlingen i sömnen om så är, det är min dotters favoritfilm, tänk hennes och min lycka att få ha den i blu-ray!Lilla Rapunzel med det magiska håret kidnappas av en kvinna besatt av sin ungdom som baby. Hon låser in henne i ett torn och skrämmer henne för världen utanför, hon bryter ner hennes självkänsla och vill få henne att tro att hon inte klarar sig utanför. Tjuven Flynn snubblar i princip över henne, och i lag med hennes stekpanna - och hon övertygar honom att ta med henne för att titta på de magiska rislampor som varje år släpps upp - till minne av henne, men det vet hon ju inte. De råkar ut för tjuvar och banditer, alla jagar Flynn, inklusive en spårande riktigt envis häst - häftig tycker min stora tjej och den hästen är verkligen en komisk höjdpunkt i filmen för både stor och liten. Han blir givetvis omvänd sedan och hjälper Rapunzel och Flynn, dock inte för Flynns skull, han avskyr Flynnn.Samtidigt upptäcker Rapunzels "styvmamma" att hon är borta, och tar upp jakten på de unga tu. Givetvis blir Rapunzel och Flynn kära, och trots alla slitningar i filmen räddar Rapunzel och Flynn varandra på sätt och vis i slutet, och får varandra förstås. Håret är verkligen magiskt - men betyder inte allt trots allt. Rapunzel bryter sig också loss från sin styvmamma, får se sina efterlängtade lyktor som lyser upp hela himlen, och återförenas med sina sanna föräldrar.Slutet gott som i de flesta sagor, så även i denna, den 50:e disneyklassikern, den första som även jag kan tänka mig att se om tillsammans med min dotter.Jag följer din blogg (59) - delar med mig av tävlingen även om hoppet är stort att vinna sjläv förstås, länk här: http://tavling.frusvensson.se/2011/june/jag-tavlar-om-trassel-hos-bokhunger.html

2011-06-15 @ 01:19:27
URL: http://frusvensson.se
Postat av: annica branting

Rapunzel kidnappas som bebis av en häxa. Hon har ett magiskt långt hår som håller häxan ung. Hon hålls inlåst i ett torn. Tjuven Flynn ska gömma sig i tornet, men blir tillfångatagen av Rapunzel. De försvinner från tornet tillsammans och han tar med henne till de magiska rislamporna som hon på avstånd från tornet sett samma dag varje år. De träffar på tjuvar och banditer och de jagas även av häxan.Jag följer redan din blogg via bloglovin.

2011-06-15 @ 09:21:58
URL: http://familjenbranting.blogg.se/
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar.Filmen handlar omDet här är berättelsen om den vackra prinsessan Rapunzel och den äventyrlige tjuven Flynn Rider. Rapunzel, vars hår är flera meter långt, blev bortrövad som liten och sitter inspärrad i ett högt torn. Det är den elaka mor Gothel som har sina speciella skäl att hålla Rapunzel gömd. Men en dag dyker Flynn Ryder upp och klättrar upp för tornet. Ska Rapunzel nu äntligen lyckas fly och få uppleva riktig lycka, eller ska hon för evigt bli kvar i tornet?Har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2011/june/trassel-256.html

2011-06-15 @ 20:36:33
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Jeanette

Trassel handlar om Rapunsel som har ett magiskt hår. Därför är hon inlåst i ett torn av en elak häxa. Håret gör nämligen att häxan ser ung ut. Dock längtar Rapunsel ut och en dag får hon en besökare som hjälper henne att få sin dröm i uppfyllelse.

2011-06-15 @ 21:45:05
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: Annica

Flynn Rider, kungarikets mest eftersökta tjuv, väljer ett hemligt torn som sitt gömställe djupt inne i skogen. Där blir han tillfångatagen av Rapunzel, en vacker och modig tonåring vars gyllene hår är förtrollat & håret är 23 meter långt. Rapunzel ser den snygge tjuven som en väg ut ur tornet där hon avtjänar ett livslångt utegångsförbud. Sen beger sig det udda paret ut på ett riktigt trassligt, hårresande och actionspäckat äventyr med bl.a. en superpolishäst, en hjälpsam kameleont och ett läskigt gäng banditer. Ett äventyr med oväntade hjältar, beräknande skurkar, skratt, action och hår... massor av hår.

2011-06-15 @ 21:53:31
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: chanette med söner

*baserad på den gammla sagan RAPUNZEL-som faktiskt var en av mina favoriter som liten. just trassel ska handla om Flynn Rider kungarikets mest eftersökta tjuv, väljer ett torn som sitt gömställe i skogen. Där blir han tillfångatagen av Rapunzel , en vacker och modig tonåring vars gyllene hår är förtrollat & super långt.Rapunzel ser tjuven Flynn som en väg ut ur tornet där hon avtjänar ett livslångt utegångsförbud. Snart beger sig det udda paret ut på ett riktigt trassligt, hårresande äventyr.*http://osterlenmamman.blogg.se/2011/june/vinn-hos-bokhunger-25-juni.html* lagt till dig på min bloglovin

2011-06-15 @ 22:35:57
URL: http://osterlenmamman.blogg.se/
Postat av: Anneli

Jag är gärna med!

Filmen är en nytappning av sagan Rapunzel!

2011-06-16 @ 06:24:30
URL: http://vanitas.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag tävlar!Den är en ny version av den gamla sagan om Rapunzel.

2011-06-16 @ 08:20:32
Postat av: Cattis

jag är med :)filmen handlar om rapunzel, fast inte riktigt så som den gamla sagan..länk: http://iseeuglypeople.blogg.se/jagvillvinna/2011/june/25-juni-trassel.htmlhar redan dig på bloglovin :)

2011-06-16 @ 08:26:54
URL: http://iseeuglypeople.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag vill gärna vara med och tävla, det här är ju en toppen vinst till min lilla flicka här hemma.Trassel är en nyproduktion av den gamla sagan om Rapunzel. Rapunzels långa, underbara hår är magiskt. Därför blir hon kidnappad som nyfödd och hålls gömd från omvärlden i ett högt, högt torn. Plötsligt får hon chansen att rymma från tornet tack vare tjuven Flynn. Tillsammans ger de sig ut på äventyr och under resan blir de förälskade, men de stöter också på många hinder under resans gång. Trassel är en mysig och romantisk äventyrssaga som många små barn, men också vuxna älskar!Följer dig redan via bloglovin.Kram Sanna

2011-06-16 @ 15:14:32
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: annika

Filmen är en nyproduktion av den gamla sagan om Rapunzel. Rapunzels långa, underbara hår är magiskt. Därför blir hon kidnappad som nyfödd och hålls gömd från omvärlden i ett högt torn. Men så en dag får hon plötsligt chansen att rymma från tornet tack vare tjuven Flynn. Tillsammans ger de sig ut på äventyr och under resan blir de förälskade. Men de stöter också på många hinder under resans gång. Trassel är en mysig och romantisk äventyrssaga som många små barn, men också vuxna, fängslas av. http://flinkan69.bloggplatsen.se/

länkar2011-06-16 @ 20:56:33
URL: http://flinkan69.bloggplatsen.se
Postat av: E-B

Så roligt att vinna den filmen som handlar om Rapunzel som tillfångatar en tjuv o de ger sig ut på äventyr...

2011-06-16 @ 23:29:54
URL: http://trettielva.blogg.se/
Postat av: Christina

Hej!Jag vill vara med och tävla! Filmen är baserad på den av bröderna Grimm nedtecknade folksagan Rapunzel.Tjuven Flynn Rider gömmer sig under en flykt i ett ensamt torn. I tornet visar det sig bo en flicka med långt magiskt gyllene hår. Flickan heter Rapunzel och var prinsessa. Hon hålls i tornet för att en kvinna vid namn Gothel har stängt in henne där. Gothel kidnappade Rapunzel när hon var ett litet barn och har sedan dess uppfostrat henne att tro att världen utanför tornet är en hemsk plats.Christina Kaakinen

[email protected]

2011-06-16 @ 23:52:31
Postat av: Elinor JensenHar förstått att handlingen är hårresande och rolig med många skratt, nu hoppas vi på denna fina skatt. Till mina barn som inte har sett, denna film, kan de fängslas av tappning på Bröderna Grimm.Har tipsat om tävlingen i min blogg

http://papperslusen.blogspot.com/2011/06/tavling.html

2011-06-17 @ 08:57:49
URL: http://www.papperslusen.blogspot.com
Postat av: Anna Vid

Hejsan!

Är gärna med och tävlar.

Denna film är en äventyrssaga och den handlar om tjuven Flynn rider som använder ett högt torn som gömställe och som då blir tillfångatagen av Rapunzel/trassel :). Hon ser Flynn som en chans att ta sig ut från tornet.Hoppas på tur.

Mvh//Anna Vid.

Postat av: nettan

Jag har själv inte sett den så jag vill liksom barnen se den!:)

Vad jag kunnat läsa mig till på nätet så handlar det om en liten bebis som kidnappas och göms i ett högt torn.Hennes hår är långt och vackert men det mest speciella med det är att det är magiskt. Tjuven Flynn blir hennes vän och han hjälper henne att fly från tornet.Vad som sen händer vill jag inte läsa för jag vill se filmen!:)enkla nettan

2011-06-17 @ 12:17:20
Postat av: Lotta

Åh! Jag är med. Har ett helt gäng filmtokiga barn som jag kan kolla på filmen med ;)

Filmen handlar om Rapunzel, flickan med det långa håret. En självklar klassiker i samlingen =)

Ha det bra!

2011-06-17 @ 13:02:16
URL: http://esmeralda71.blogg.se/
Postat av: Erica

Jag är med :D

Filmen handlar om en charmig och snygg tjuv som träffar en tonåring med lååångt hår. Tonåringen som har livslångt utegångsförbud "ger över det" till tjuven.

2011-06-17 @ 13:28:01
URL: http://smirann.blogg.se/
Postat av: tessan

jag är med!den handlar om Rapunzel som är fångad i ett slott, och får reda på att hon är den prinsessan man söker efter i landet. hon blir kär och återförenas med sina riktiga föräldrar.länk:http://ericasmamma.blogg.se/2011/june/tavling-trassel.html

2011-06-17 @ 13:56:51
URL: http://ericasmamma.blogg.se/
Postat av: care69

Jag är med!

Disney presenterar en ny, fantasifull tolkning av en av de mest hårresande äventyrssagor som någonsin berättats.

Kungarikets mest eftersökta (och charmiga) tjuv, Flynn Rider, träffar av en slump den blonda tonåringen Rapunzel som har livslångt utegångsförbud och är fast i ett högt torn. Mötet är början på ett hårresande äventyr som innehåller en snabb polishäst, en överbeskyddande kameleont och ett läskigt gäng banditer.Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/06/25-juni-vinn-disneys-nya-storfilm.html

2011-06-18 @ 08:58:03
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: Natta

Jag är absolut med och tävlar.

Filmen handlar om Flynn Rider kungarikets mest eftersökta (och charmiga) tjuv, väljer ett hemligt torn som sitt gömställe djupt inne i skogen. Där blir han tillfångatagen av Rapunzel en vacker och modig tonåring vars gyllene hår är förtrollat och 23 meter långt. Rapunzel ser den snygge tjuven som en väg ut ur tornet där hon avtjänar ett livslångt utegångsförbud. Snart beger sig det udda paret ut på ett riktigt trassligt, hårresande och actionspäckat äventyr med bl.a. en superpolishäst, en hjälpsam kameleont och ett läskigt gäng banditer.

2011-06-18 @ 10:44:16
URL: http://mammanatta.wordpress.com/
Postat av: Sofie L

Jag är gärna med och t¨ævlar om denna underbara film!Tjuven Flynn Rider gömmer sig under en flykt i ett ensamt torn. I tornet visar det sig bo en flicka med långt magiskt gyllene hår. Flickan heter Rapunzel och var prinsessa. Hon hålls i tornet för att en kvinna vid namn Gothel har stängt in henne där. Gothel kidnappade Rapunzel när hon var ett litet barn och har sedan dess uppfostrat henne att tro att världen utanför tornet är en hemsk plats. Rapunzel tror att Gothel är hennes riktiga mamma och litar på henne. Anledningen att hon är instängd är att hennes magiska hår kan hålla Gothel evigt ung. Men varje år på hennes födelsedag ser Rapunzel flygande ljus på himlen från sitt torn. Det är hennes gamla hem som har en ljusfestival för att minnas den försvunna prinsessan.MVH

Sofie

2011-06-18 @ 11:55:05
Postat av: Veronica - mamma till Theo och Tim

Jag är med =)När kungarikets mest eftersökte - och charmigaste - tjuv, Flynn Rider, gömmer sig i ett mystiskt torn väntar han sig knappast att träffa Rapunzel, en vacker och slagfärdig tonåring med otroliga superkrafter i sitt 20 meter långa, gyllene hår! Tillsammans ger sig det omaka paret ut på en fartfylld resa med oväntade hjältar, skratt och spännande äventyr.Har dig på Bloglovin

2011-06-18 @ 13:58:03
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com
Postat av: Pernilla W

Såklart jag vill va med och Tävla om Rassel Filmen :) Den är baserad på en av bröderna Grimms nedtecknade folksgor - Rapunzel.Den här nyare tappningen är en musikal och som hanlar om Rapunze, en tjej som har 20 meter långt magiskt gyllene hår. Hon är en prinsessa som blev bortförd från sina föräldrar när hon var liten och gömdes i ett torn.

Såklart får vi även i Trassel följa det onda det goda och Kärleken som övervinner allt....

2011-06-18 @ 17:41:35
Postat av: Pernilla W

Ps! Jag har lagt till dig på Bloglovin så jag hoppas på en extra lott! Jag var den första som Gillade inlägget om den här tävlingen på Bloglovin :)

2011-06-18 @ 17:48:09
Postat av: Jasmine

Jag e gjärna me :) Rapunzel e huvudpersonen och hon har onaturligt långt hår 23m (Källa: http://www.disney.se/trassel/om-filmen.jsp) Hon hittar en tjuv och dom ger sej ut på äventyr. Mina barn har tjatat om denna filmen och jag hoppas på tur nu.

kramar

2011-06-18 @ 20:52:27
Postat av: Jessica Y

Man blir aldrig för gammal för Disney filmerna, därför vill jag också vara med :)

Handling:

Tjuven Flynn Rider gömmer sig under en flykt i ett ensamt torn. I tornet visar det sig bo en flicka med långt magiskt gyllene hår. Flickan heter Rapunzel och var prinsessa. Hon hålls i tornet för att en kvinna vid namn Gothel har stängt in henne där. Gothel kidnappade Rapunzel när hon var ett litet barn och har sedan dess uppfostrat henne att tro att världen utanför tornet är en hemsk plats. Rapunzel tror att Gothel är hennes riktiga mamma och litar på henne. Anledningen att hon är instängd är att hennes magiska hår kan hålla Gothel evigt ung. Men varje år på hennes födelsedag ser Rapunzel flygande ljus på himlen från sitt torn. Det är hennes gamla hem som har en ljusfestival för att minnas den försvunna prinsessan.Hur som helst vill Rapunzel nu ut i världen för att se dessa ljus. Något som hon inser att Flynn Rider kan hjälpa henne med. Genom att beslagta Flynns stöldgods och lova att ge tillbaka det till honom om han hjälper henne ut går hennes plan i lås. Flynn hjälper henne ut. Men det kan inte Gothel acceptera.2011-06-19 @ 11:18:14
Postat av: Kristina

Den handlar om en flicka, ett långt hår, en kidnappning, ett torn, en tjuv och en vänskap. En härlig saga från Disney :-)

2011-06-20 @ 23:08:12
Postat av: leopardia

Jag är gärna med!

Trassel är en nyproduktion av min gamla favoritsaga om Rapunzel. Rapunzels långa, långa hår är magiskt. Därför blir hon kidnappad och hålls gömd från omvärlden i ett högt, högt torn.

2011-06-21 @ 00:55:21
URL: http://leopardia.webblogg.se/
Postat av: Maria

Hej!Jag hoppas på tur. Skulle vara underbart att vinna. Filmen handlar om Rapunzel som har fantastigt lång hår. Hon träffar en tjuv som hon rymmer med. Har tipsat om tävlingen.

2011-06-21 @ 06:57:45
Postat av: Susanne

Den handlar om Rapunzel, en gammal saga fast i nytt format.Hon sitter fånge i ett torn, har långt hår och fångar en tjuv för att kunna smita iväg med hans hjälp.

2011-06-21 @ 10:12:52
URL: http://josjos.se/blog
Postat av: lovisa

jag är med!

filmen handlar om:

Trassel är en modern tappning av Bröderna Grimms saga om en flicka, Rapunzel, som blir instängd i ett högt torn av en elak häxa. Varje gång häxan vill komma upp till Rapunzel säger hon "Rapunzel här jag står, släpp ner ditt långa hår" och så släppte Rapunzel ner sitt väldigt långt hår, så att häxan kunde klättra upp. En dag kom en prins förbi och hör vad häxan säger för att komma upp i tornet.I Trassel är det inte en prins som tar sig upp i tornet utan ett av kungarikets mest eftersökta tjuvar, Flynn. Flynn tar sig upp i tornet i hopp om att ha hittat ett bra gömställe, men i Tornet finns Rapunzel som är satt i tornet för att avtjänar ett livslångt utegångsförbud. Rapunzels hår är lika lång som i sagan, men i Trassel är den även magisk och med hjälp av den får hon Flynn att hjälpa henne bort från tornet.jag har även lagt till dig på bloglovin nu! :)

2011-06-21 @ 14:34:40
URL: http://lovis-a.devote.se
Postat av: Ulrika Roysson

Trassel är en uppdaterad version av den gamla sagan om Rapunzel, flickan som blir instängd i ett högt torn av en elak trollpacka.

Disneys saga (Trassel, en lite för "tuttinuttig" version)börjar med att Rapunzel ska födas, något som för modern (drottningen) nära döden. En förtrollad växt räddar henne och dess kraft överförs till den lilla prinsessan som får magiskt hår.När hennes 18-årsdag närmar sig har Rapunzel fortfarande aldrig satt sin fot i världen utanför, men allt ändras när tjuven Flynn Ryder jagas efter en stöld och tar sin tillflykt till tornet. Rapunzel ser sin chans att ta sig ut med hjälp av honom som guide och de två ger sig ut på äventyr.(Om jag emot förmodan vinner, vill jag att dvd´n levereras till barnkliniken på Akademiska sjukhuset i Uppsala.Mina barn är för stora & jag önskar att den skall glädja dem som behöver det bäst! <3 )

2011-06-21 @ 19:54:58
Postat av: Viktoria

Filmen handlar om om Rapunzel som har ett hår som gör att en kvinna inte åldras. Kvinnan kidnappar Rapunzel när hon är bebis och håller henne fånge i ett torn mitt ute i skogen. En tjuv som hamnar i tornet tar henne från tornet och man får följa Rapunzels liv fullt med äventyr!

2011-06-22 @ 15:02:28
URL: http://imtoooldforthisshit.blogg.se/
Postat av: Ninizzen

Hej!Jag vill gärna delta i tävlingen. Filmen handlar om Rapunzel som blir instäng i ett torn av en elak kvinna. Men en tjuv som hamnar i tornet räddar Rapunzel och ett äventyr väntar.

2011-06-22 @ 18:35:39
Postat av: Lotta Fröjd

Jag är gärna med och tävlar!Filmen handlar om Rapunzel och hennes magiska långa hår. Hon blev som liten bortrövad av en ond kvinna som låser in Rapunzel i ett högt torn så att hon ensam ska kunna använda Rapunzels hår för att få evig ungdom.Följer dig på bloglovin' samt har länkat.

2011-06-23 @ 22:18:46
URL: http://bok.thefrojd.com
Postat av: Lina

Jag vill vara med!En charmig tjuv på flykt från en kupp,

hittar ett hemligt torn och klättrar upp.

Han möter Rapunzel, en flicka med långa magiska lockar,

som hanterar en stekpanna bättre än all världens kockar.

Sen väntar dryga 90 minuter ren Disney-magi!

2011-06-24 @ 02:02:10
Postat av: Sara Nilsson

Jag vill vara med och tävla. Den handlar om Rapunzel med det långa håret som blir instängd. Som tur är blir hon räddad.

2011-06-25 @ 13:52:40
Postat av: Valdemar M

Jag är med och tävlar!

Den handlar om en tjuv som heter Flynn Rider,som träffar den blonda tonåringen Rapunzel som har livslångt utegångsförbud och är fast i ett högt torn.Flynn har klarat sig genom livet genom att vara snygg, prata fort och ha tur - men när han väljer ett mystiskt torn som sitt gömställe ser det ut som om turen vänder. Han blir nockad, fastbunden och tagen som gisslan av den vackra och modiga Rapunzel, vars gyllene hår på 23 meter inte är det som är mest märkligt med henne.

2011-06-25 @ 20:46:26
URL: http://vallem.blogg.se/
Postat av: Andrea

Hur gick det i tävlingen?

2011-07-05 @ 16:29:04
URL: http://frusvensson.se
Postat av: Linn

jag är med!

Jag älskar den här filmen, jag tycker den är rätt mysig att se på :)

filmen handlar : kungarikets mest eftersökta tjuv, Flynn Rider,som av en slump träffar den blonda tonåringen Rapunzel som har livslångt utegångsförbud och är fast i ett högt torn. Mötet är början på ett äventyr som innehåller en snabb polishäst, en överbeskyddande kameleont och ett läskigt gäng banditer.Flynn har klarat sig genom livet genom att vara snygg, prata fort och ha tur - men när han väljer ett mystiskt torn som sitt gömställe ser det ut som om turen vänder. Han blir nockad, fastbunden och tagen som gisslan av den vackra och modiga Rapunzel, vars gyllene hår på 23 meter inte är det som är mest märkligt med henne. Under resan så börjar rapunzel också upptäcka vem hon igentligen är och kärleken börjar upptäckas mellan hon och Flynn.Jag har lagt till dig på bloglovin, blev nummer 67.

mail: [email protected]

2011-07-23 @ 11:58:09
URL: http://linnbejb.blogg.se/
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?