Boktipset - Hypnotisören

 

 

Nu har jag också gjort det, läst boken Hypnotisören av Lars Kepler. Boken har varit omtalad och var en sensation redan innan den gavs ut i Sverige. Och å ja, boken är värd sin vikt i guld. En spänningsroman, med otroliga miljöbeskrivningar. Ni som precis som jag inte läst boken fören nu. Läs!

 

I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Strax efter hittas hans fru och dotter mördade i familjens radhus. Gemensamt för morden är att de huggits ner besinningslöst. I familjens hem fanns också en son. Först tror man att även han är död men det visar sig att han överlevt, trots svåra skador.

 

Kriminalkommissarien Jonna Linna kopplas in för att lösa fallet. När han får veta att det finns ännu en familjemedlem, stora systern, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren får tag på henne.
Joona Lina tar kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en uppfattning om vad som skett. Erik Maria Bark har sedan länge lovat att inte hypnotisera men han känner sig tvungen nu. Detta blir inledningen till en skrämmande händelseutveckling.

 

Postat av: Anna l

Kan bara hålla med, en av mina favoritböcker

2011-09-17 @ 08:38:42
URL: http://annastipsblogg.blogspot.com
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?