Fotspår i sandenEn natt hade en man en dröm. Han drömde att

han gick längs en strand tillsammans med Gud.

På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram.

Han märkte att vid varje period i livet fanns

spår i sanden av två par fötter:

Det ena spåret var hans, det andra var Guds.


När den sista delen av hans liv framträdde,

såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han

att många gånger under sin levnads vandring fanns

det bara ett par fotspår. Han märkte också att

detta inträffade under hans mest ensamma

och svåra perioder av sitt liv.


Han frågade Gud om detta, "Herre, du sa att du

aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen.

Men under de allra svåraste tiderna i mitt liv

har det funnits bara ett par fotspår. Jag kan inte förstå,

att du lämnade mig när jag behövde dig mest."


Herren svarade: Jag skulle aldrig lämna dig under

tider av prövningar och lidande.

När du såg bara ett par fotspår - då bar jag dig


/ Okänd

Ny almanacka


 

 


Nytt år... betyder ny almanacka. Har du inte köpt en ny almanacka för 2011 är det hög tid att göra det. Själv har jag har provat en almanacka från
TryckDig.se i år. Har aldrig beställt någon almanacka från dem tidigare. Men jag blev riktigt nöjd.


När du beställer en almanacka från
TryckDig.se får du möjlighet att själv designa din almanacka efter behov och smak. Du väljer egna bilder, texter och hur sidorna ska vara uppbyggda. Till framsida får du välja ditt härligaste favoritfoto som kan inspirera dig resten av året. En sån här kalender är också ett riktigt bra presentförslag!

Boktipset: Sov dig smal

Sov dig smal

Det finns mängder av böcker och tv-program med olika bantningsmetoder. Faktiskt är det så att hälften av den vuxna befolkningen har försökt gå ner i vikt en eller flera gånger. I boken Sov dig smal presenteras en metod som jag aldrig har hört förr. Nämligen "sov dig smal metoden". Finns de rätta förutsättningarna förbränner kroppen som bäst då. Proteinrik mat utan kolhydrater och tillräckligt med sömn är grunden för att det ska fungera. Hur det går till mer exakt och vad man ska tänka på får man reda på när man läser boken. Den här boken bygger på internationella forskares studier. I boken finns ett program som ser lätt ut att följa. Och intressant fakta som ex. när på dagen kroppen förbränner mest gör den intressant.

Bingosidan


Har Ni spelat bingo någon gång? För Er som inte spelat bingo förut går spelet kortfattat ut på att man ska få en vinnande rad. Mina första minnen från bingospel är från när jag var liten och familjen åkte på bilbingo. Det blev till en dagsutflykt med fika, bingospel och spel på chokladhjulet i pausen. Bingospelet har funnits i Sverige sedan 1960-talet och det finns en mängd bingohallar ute i landet. Idag behöver man dock inte åka långt för att spela bingo och man kan lätt besöka olika sajter på internet där man kan prova på spelet. Jag har själv aldrig provat spela bingo online. Men det finns gott om nybörjarguider, regler mm. på sajterna. Allt du behöver veta finns att läsa. Själv är jag inte så mycket för onlinespel och tycker precis som jag nämnt tidigare att allt sånt ska skötas med försiktighet. Men bingo skulle jag faktiskt kunna tänka mig att prova spela online. Kanske är det av sentimentala skäl från barndomen. Minns än idag spänningen när första bilen hördes tuta och någon ropade bingo!

Nytt till hemmet

 


 Toaletten skulle behöva en uppiffning. Nya handdukar står på tur. Hittade dessa fina på Åhlens. Gillar färgen.

Boktips: Vardagsmat för liten kassa

Vardagsmat för liten kassa

Matkassan kan lätt sänkas. I boken Vardagsmat för liten kassa kan man ta del av en mängd tips och råd för att sänka sina matkostnader. Här finns råd för vilka råvaror man ska välja, hur man använder sig av rester, mormors knep och hur man skapar mysiga budget fester. Författaren Eje Nillson har skapat en inspirerande och trevlig bok med prisvärda recept. Här finns allt från dipsåser till efterrätter. Behöver du en guide till hälsosamma och goda maträtter för en liten kassa – är det här din guid!

Vinnaren är...


Vad roligt att så många deltog i tävlingen. Vet att Ni väntar på att få veta vinnaren. Här kommer vinnaren...


Vinnaren av TRUE BLOOD BOKPAKET blev efter dragning Liselotte 


GRATTIS!!!!


Maila mig din adress: bokhunger@live.se