Tävling: Vinn underbara saker från Johanna Form och Design

DEN HÄR LÄNKEN GÄLLER EJ LÄNGRE - TÄVLINGEN ÄR FLYTTAT OCH DU KAN TÄVLA HÄR!Ni som följer min blogg vet att jag tidigare pratade om en tävling som skulle komma... men så blev jag sjuk och tävlingen dök aldrig upp. Men nu så.... ÄNTLIGEN är den här.Det är kul med tävlingar och jag har nöjet att berätta att jag i samarbete med
Johanna Form och Design har förmånen att låta tre av mina läsare få jätte fina priser.Priserna har ett sammanlagt värde av 378:-Första pris är ett pennfodral
Andra pris är en spiralbok
Tredje pris är en penna + kortset

(Allt från Johanna Form och Design)

För att delta i min tävling vill jag att du svarar på frågan varför just du vill vinna? Skriv sedan svaret i en kommentar under detta inlägg.   kopierar även bilden längst upp, lägger in den på din blogg och länka till tävlingen. Har du ingen blogg - tipsa fem vänner. 
Tävlingen avslutas 1 August 2010 kl 24.00
VÄLKOMMEN ATT DELTA!! LYCKA TILL.Färg eller svart-vitt


Blev inspirerad att fortsätta pilla med mina bilder som jag tog till veckans fototriss. Vad tycker Ni, är  den snyggast i färg eller svart-vitt?

Vinnaren är...

Vinnaren av boken Frökens nya klass är...

Maria Johansson som funderar på om hon kunde låta faddrarna läsa den högt för sina fadderbarn i början på höstterminen.Grattis Maria!


Maila mig din adress - så kommer boken till dig snart!

bokhunger@live.se

Midsommar, sjuk och nyopererad

Vi skulle ha rest midsommarstång, dansat, plockat sju olika sorters blommor och lagt under kudden.... Istället blev jag sjuk och hastigt opererad. Nu är jag hemma men en aning slut. Jag ser att Ni är inne på sidan och tittar. Vet att jag har en tävling som redan ska ha varit avslutad. Vinnaren kommer under dagen...Ny tävling...


Snart kommer en ny tävling...

Har glädjen att berätta för Er att ännu en tävling snart kommer att dyka upp här på bloggen. Om någon dag ungefär kommer den ....

Så glöm inte bort att titta in anmäla Er.

Alfons och hemlige Mållgan leker


Alfons Åberg fanns i sagoböckerna när jag var liten. Jag blir alltid extra glad då jag hittar sagoböcker med mina gamla älsklingsfigurer i.


Alfons och hemlige Mållgan leker
(Kärnan) är en jätte fin bok med spännande flikar att dra i.

Alfons har en hemlig vän, som bra Alfons kan se, Mållgan. Tillsammans gör Alfons och Mållgan många spännande lekar och upptåg. De bygger koja, knyter trassliga knutar, bygger koja och leker tåg.

Boken är gjord i tålig kartong.

 

 

Tävlingen avgjord. Vinnarna av Sverigeklänningarna blev....


VINNARNA BLEV:


-   Mats Lahti med motiveringen: Min äldsta dotter är en riktig tjej och älskar allt vad klänningar och små väskor är. Kan inte en pappa få göra sin dotter lycklig med en Sverigeklänning lagom till midsommar? Att få se lyckan lysa i hennes små ögon då hon öppnar paketet skulle göra hela min helg och är anledningen till att jag vill vinna.

&

- Sofia  med motiveringen: Jag skulle vilja vinna klänningen för att min dotter o hennes mormor skulle matcha så oerhört fint ihop då på midsommerfesten! Åh älskar verkligen klänningen!

GRATTIS..GRATTIS..GRATTIS..GRATTIS till Er båda!
Mats och Sofia var vänlig och maila Er adress samt önskad storlek på klänningen.
Maila på följande adress: bokhunger@live.se
Så kommer klänningarna till Er snarast.
TACK till alla som deltog! För dig som vill beställa en Sverigeklänning, hittar du dem HÄR.
Tävlingen med Sverigeklänningarna avgörs...

Kl 11.00 idag. Så än finns det chans att anmäla sig. Scolla neråt för att hitta tävlingen.

Den naturlika trädgården


Det finns många roliga trädgårdsböcker, en hel uppsjö faktiskt. Ibland kan det vara svårt att välja bok. Men om man tittar efter så märker man snabbt att många utav böckerna har en inriktning. Den naturlika trädgården (Ica Bokförlag) vänder sig till de som vill skapa en naturlik känsla i sin trädgård. Författaren Susanna Widlund har tidigare skrivit böckerna Prydnadsgräs, Pioner, Trädgård för alla och Skuggväxter.


Det är inget nytt att låta naturen inspirera trädgårdskonsten. Men resultaten blir fantastiska. I den här boken finns rabattförslag för olika delar av trädgården och beskrivningar på hur man anlägger, planterar och sköter en trädgård inspirerad av naturen.


Det här är en bok som som man kan sluka och bli uppfylld av. Bara att njuta av de vackra och inspirerande bilderna.


Cirkapris: 169:-
Sidantal: 140.

Tävling avgjord. Vinnaren av Bree Tanners andra liv är....


Rätt svar på frågan vad de fyra första böckerna i serien heter är:

- Om jag kunde drömma
- När jag hör din röst
- Ljudet av ditt hjärta
- Så länge vi båda andas


Vinnaren är...... Vinnaren är........ Vinnaren är........  Dilin  

Maila mig din din adress! Så kommer din vinst snart!

Maila på adressen: bokhunger@live.se

GRATTIS!!

Tävling: Vinn Sverigeklänningen. (Snabb tävling)Har nöjet att meddela mina läsare att jag kör ännu en tävling. Kul, kul!! Denna gång blir det ett supersnabbt avslut.
Så Ni får skynda Er att anmäla Er. Tävlingen kommer nämligen att köras igång nu och avslutas redan imorgon.I samarbete med
Sverigklänningen kommer jag att låta två av mina läsare vinna  varsin underbar Sverigeklänningen till sitt barn. Klänningarna finns i storlekarna: 1,5-3 år & 4-6 år. Vinnaren väljer själv storlek.  

Klänningen är värd: ca 345 krFör att vara med och tävla vill jag att du svarar på frågan: Varför du skulle vilja vinna klänningen?
 Sedan kopierar du bilden och lägger upp den på din blogg med en länk till tävlingen. Har du ingen blogg så tipsa 5 av dina vänner om tävlingen. Skriv sedan en kommentar under detta inlägg om att du vill delta.

Vinnarna kommer att koras redan imorgon (22/6) Detta för att Ni ska hinna få klänningarna innan midsommar.
LYCKA TILL!!! Tävlingen är avgjord och avslutad!

Berätta om Havet


Berätta om Havet
(Rabén&Sjögren) är en pekbok för de allra minsta barnen. Den tillhör serien berätta om. I samma serie finns även böckerna Berätta om Djurungar, Berätta om Bondgården och Berätta om Bygget. Boken är skriven av Justine Smith och illustrerad av Belinda Worsley.

 

Berätta om Havet är en liten skatt för dig att upptäcka tillsammans med ditt barn. Här kan Ni titta och peka på ljuvliga bilder. Allt det underbara som hör havet till finns avbildat här. Ni kan även vända på luckor från  bokens alla håll. Bokens sidor är i tjock tålig kartong. Vilket är bra. Då jag gissar på att boken kommer bli en favorit för Er. Då är det bra att den kommer att hålla för många läsningar.

Tänk om....


Tänk om... (Rabén&Sjögren) av Lena Sjöberg är en av de vackraste barnböcker jag läst. Med dess poetiska språk och varma känsla tog jag den direkt till mitt hjärta.


Boken handlar om kärleken mellan förälder och barn. En kärlek som alltid är lika stark. Här finns den beskriven genom olika djur. Från hundar, dinosaurier, vägglöss och getingar. Gemensamt för de alla är kärleken mellan dem som uttrycks i ord och bild.
 

Tänk om jag var en hare och du min lilla palt”. Tänk om jag var en mygga och du ett litet knott. Då skulle vi...” Och så följer beskrivningar på vad de gör för och med sina barn. Barnen får för en stund föreställa sig hur det skulle vara om mamma eller pappa var en fladdermus med huggtänder och klor och de dess lilla barn. Mina barn kunde knappt vänta till de fick se vad vi skulle vara för djur på nästa sida.

 Tänk om... jag var en spindel och du mitt spindelbarn... Jag skulle krama dig med ALLA mina spindelarmar och pussa dig på ludna spindelkinden...

Den här boken är helt underbar – full med kärlek. Rekommenderas stort, för både stora och små faktiskt.

Tävlingen avslutas inatt...

klockan 24.00. Så än finns det chans att anmäla sig för att vinna boken BREE TANNERS ANDRA LIV. SCROLLA NERÅT BLAND INLÄGGEN SÅ HITTAR DU TÄVLINGEN.

TÄVLINGAR I MIN BLOGG NU

      

          


Just nu har jag tre pågående tävlingar i min blogg. Glöm inte bort att delta!

Du hittar tävlingarna här: 

-Vinn Boken Bree Tanners andra liv hittar du HÄR.Denna tävling avsluta den 20/6 2010 AVSLUTAD!

-Vinn boken Frökens nya klass hittar du HÄR. Denna tävling avslutas den 27/6 2010. AVSLUTAD!

-Vinn ryggsäck hittar du HÄR. Denna tävling avslutas den 15/7 2010. AVSLUTAD!

TÄVLING: Vinn underbar ryggsäck från Ekokul
Jag har nöjet att meddela mina läsare att jag genom ett samarbete med Ekokul har möjlighet att låta en av mina läsare få en av deras underbara barnryggsäckar.

Ryggsäckens värde: 195:-


De här ryggsäckarna är inte bara jätte fina utan de har även en underbar historia bakom sig. De är nämligen tillverkade av återvunna juiceförpackningar  av ett kvinnokollektiv på Filippinerna. Allt under fair trade förhållanden.

Ekokul har jätte många fina produkter, så jag rekommenderar Er verkligen att gå in där och titta och läsa om alla deras produkter. Det finns även mer information om ryggsäckarna där.


För att ha chans att vinna en ryggsäck vill jag att du svarar på frågan: Hur många kvinnor arbetar på kvinnokollektivet på Filippinerna?


Svaret finner du hos Ekokul, som du hittar HÄR. Se även vilken utav ryggsäckarna du önskar vinna, finns 7 olika sorter.Du som har blogg: Kopiera bilden längst upp i detta inlägg, lägg in den på din blogg och länka sedan till tävlingen. Sedan skriver du en kommentar under detta inlägg med svaret på frågan samt vilken färg du önskar vinna på ryggsäcken.För dig utan blogg: Skriv en kommentar under detta inlägg med svaret på frågan samt vilken färg du önskar vinna på ryggsäcken.  Skicka sedan mail till tre vänner där du tipsar om tävlingen.
LYCKA TILL!           Tävlingen avslutas 15/7 2010 TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Bild hämtad från Ekokul. Föreställer tillverkning av väskorna.

Om jag kunde drömma - den grafiska romanen del 1 av 2


Som Ni märkt har jag haft tema Twilight. Boken Om jag kunde drömma - den grafiska romanen del 1 av 2 får avsluta temat. 

Om jag kunde drömma den grafiska romanen
 är skriven av Stephenie Meyer och utgiven av B/Wahlstöms, precis som de andra böckerna. Men det är Young Kim som gjort de grafiska bilderna i denna serietolkning med både bilder i färg och svart-vitt. 
 
Young har gjort ett jätte fint arbete. Bilderna är vackra. Miljöbilderna stämmer med beskrivningarna från boken.

De som gillar serier kommer att gilla detta. Jag tror att den både kan locka de som gillar Twilight samt de som gillar serieberättelser.

Det kommer även att komma en del två i denna tecknade utgåva.

Tävling TWILIGHT: VINN BREE TANNERS ANDRA LIV
Du har väl inte missat att jag även låter en av missa läsare få boken Bree Tanners andra liv?

Tävlingen hittar du
HÄR!


Skynda dig att tävla! Tävlingen avslutas 20/6 2010.


Lycka till!
OBS TÄVLINGEN AVSLUTAD

Bree Tanners andra liv


Bree Tanners andra liv
är nytillskottet, av Stephenie Meyer, till Twilightsagan. Man skulle kunna kalla den ett sidospår till boken Ljudet av ditt hjärta. (Boken som har premiär som film i sommar).


Bree Tanner dyker för första gången upp i Ljudet av ditt hjärta. Hon tillhör armén med de nyfödda vampyrerna som anfaller Bella och familjen Cullen. Armen som vampyren Victoria skapat i syfte att förgöra Bella.

Man kommer snabbt in i Brees liv. Får veta mer om henne, hennes bakgrund och armén som hon blir tvingad att tillhöra. Det är första gången i serien som man får större inblick i andra vampyrers liv förutom Culllens. De här vampyrerna är mer som man brukar se vampyrer i sagorna, de är vilda, skrämmande och släcker människors liv. Man ser snabbt att Bree är annorlunda. Inte lika våldsam som de övriga i armén. Att hon dessutom blir förälskad i den enda vampyr i armén som liknar henne själv känns givet. Man vet redan från början att Bree ska dö. Så man förstår snabbt att kärleken inte ska få rymd att växa. Brees liv är kort och sorgligt.

Jag gillar den här boken. Den är kortare än de andra i serien. Men mer actionfylld. En bok som får mig att längta till Eclipse kommer på biograferna.

 
 Ni har väl inte missat att jag just nu har en tävling där man kan vinna Bree Tanners andra liv?

Så länge vi båda andasFjärde delen i Stephenie Meyers serie om Bella och Edward är Så länge vi båda andas. Den har inte släppts i någon nyutgåva med filmomslag. Förklarligt eftersom det inte gjorts någon film baserad på den. Jag har läst boken men det var länge sedan, så jag minns inte allt - tyvärr. Skulle gärna läsa om boken om den kom i en nyutgåva.

Men jag kan säga så pass mycket att fjärde delen avslöjar en hel del. Och mycket händer.
Alla de andra böckerna har lett mot upplösningarna i denna.

Ljudet av ditt hjärta


Twilightseriens tredje del heter Ljudet av ditt hjärta. Den är också skriven av Stephenie Meyer (B/Wahlströms) Även den boken har precis släppts i en nyutgåva med snyggt omslag från kommande film.


Nu är det dags för Bella att gå ut High School. Edwars är tillbaka och Bella tycker att det bästa vore om hon också fick ta steget och förvandlas till en vampyr. Men Edward anser, till Bellas frustration, att de borde gifta sig först. Inte heller går Bellas bästa vän Jacob och Edward ihop. Jacob som är varulv och Edward som är vampyr är ständiga fiender. Att de dessutom båda två är förälskade i Bella gör situationen komplicerad. I mitten står Bella och försöker tillmötesgå alla.


Samtidigt härjar en våldsam seriemördare i Seattle. Och vampyren Victoria är fortfarande på jakt efter sin hämnd på Bella. När Edward och Jacob inser att Bella återigen är i fara arbetar de tillsammans.


Den tredje boken är spännande den med. Precis som i de två andra böckerna är språket lätt och passar i ungdomsböcker. Den är snabbläst för mig som vuxen. Men ändå underhållande. Det intressanta är relationerna mellan Bella, Edward och Jacob som ständigt balanserar på en skör tråd. Dessutom blir man nyfiken på om Victoria äntligen ska lyckas få sin hämnd.

 

När jag hör din röst

Andra delen i Stephenie Meyers vampyrserie är När jag hör din röst. Gemensamt med den första delen har den, att man bara vill fortsätta till nästa del. Det gäller vare sig man tagit del av historien i bok-, film- eller ljudformat.


Bella och Edward är ett med varandra. Han vampyr, hon människa. Bella är beredd att offra sitt liv för Edward. Men när Bella firar sin födelsedag i familjen Cullens  hus ändras allt. Bella skär sig på en bit presentpapper och blod sipprar fram. Det tar inte många sekunder förren familjen Cullens yngsta familjemedlem försöker slänga sig över Bella. Edward bestämmer sig efter det för att allt måste få ett slut. Allt med honom innebär fara för Bella! Han ser ingen annan utväg än att lämna Bella. Och det gör han. Hela familjen Cullens lämnar Forks. Bella får inte veta var de tar vägen. Det blir som om de aldrig existerat. Kvar blir Bella. Ensam. Det enda som håller henne uppe är hennes vänskap med Jacob Black och hon söker ständigt efter faror. Bella har listat ut att när hon utsätter sig för livsfara uppenbarar sig Edwards röst och ansikte. Ska hon lyckas få tillbaka Edward, eller ska hon kosta sitt eget liv?

Den här delen är den sorgligaste i Twilightsagan tycker jag. Meyer sätt att beskriva Bellas saknad efter Edward är trollbindande. Bellas längtan efter Edward är total. Den tar över hela hennes liv.

Jag har tagit del av nyutgåvan av  boken (B/Wahlströms förlag) Boken är utgiven med det supersnygga filmomslaget från filmen. Sedan har jag även lyssnat på ljudinspelningen av När jag hör din röst. Earbooks har gett ut en praktisk version som innehåller både MP3 och Cd-format. Det är Mirja Turestedt som är uppläsare. Jag älskar henne som uppläsare. Hon är som klippt och skuren för denna historia. Hon har en förmåga att läsa med inlevelse och fånga alla känslor i rösten. Ljudinspelningen är fjorton timmar lång. Earbooks hittar du HÄR.


Nicke på Zoo


Nicke Nyfiken har varit en favorit hos mig sedan barnsben. I serien Nicke Nyfiken – Mini har det kommit en jätte fin pekbok för de minsta, Nicke på Zoo. Nicke Nyfikens böcker i serien Mini stimulerar de små barnen med ord, färg och form.

Nicke på Zoo
är utgiven av Rabén&Sjögren. Boken har hårda, tåliga kartongsidor, med tydliga färger. Här får man följa Långa Farbrorn och Nicke Nyfiken på deras trevliga och spännande dag på Zoo. Man får se alla djur de möter. Men vad händer när Nicke tar nyckeln av djurskötaren? Busiga Nicke tar sig även upp på en lång giraffhals. De hinner också åka parkens minitåg. Kort och gott så har de en spännande dag på Zoo.

Bilderna i boken är detaljrika och det känns tydligt att de är anpassade efter små barn. Det finns mycket att peka på och prata om på bilderna. Många ord som barnen kan härma. Exempelvis ballong, gubbe och tåg.

Läs även: Nickes godnattbok.

Om jag kunde drömma

Jag har tidigare recenserat ljudboken Om jag kunde drömma. Recensionen hittar du HÄR. Nu har jag tagit del av boken som nyligen släppts i en nyutgåvan med det supersnygga omslaget från filmen. Boken är utgiven av B/Wahlströms förlag. Skriven av Stephenie Meyer.

På baksidan av boken står det. Varning: vansinnigt beroendeframkallande! Helena Dahlgren, Bokhora.se.
Det stämmer sannerligen!

Handlingen kan nog de flesta redan men jag drar den ändå för de som inte redan hört om fenomenet Twilight. Historien handlar om  Isabella Swan som flyttar till den regniga småstaden Fork i staten Washington. Hon förväntar sig inte mycket av staden men ingenting blir som hon trott. Efter hennes möte med Edward Cullen tar hennes liv en farlig vändning. Familjen Cullens har länge hållit sin identitet som vampyrer hemlig men när Edwards och Bellas vägar korsas går ingen säker, varken Bella eller familjen Cullen.

Jag sträckläste i princip den här boken. Boken är lättläst och man tar sig snabbt igenom den. Nästan för lätt.

Tur är att det finns en fortsättning. För har man väl börjat läsa måste man få veta hur det ska gå för Bella och Edwards omöjliga kärlekshistoria.

Läs även När jag hör din röst, Ljudet av ditt hjärta, Så länge vi båda andas och den nysläppta delen Bree Tanners andra liv.

FramtidenStudenttider. Gillar Gert Fylking och Jill Johnsons studentsång .

Tävling: Frökens nya klass

Kom ihåg att tävla om den fina boken, Frökens nya klass. Min recension på boken finner du HÄR! Tävlingen finner du HÄR!


Tävlingen pågar fram till 27/6.  LYCKA TILL!

Tävling: Vinn boken Bree Tanners andra liv ( Twilight serien)
Jag har fått nöjet att tillsammans med B/Wahlströms förlag låta en av mina läsare få boken  Bree Tanners andra liv (Inbunden) En ljudet av ditt hjärta-roman.


För att vara med och tävla vill jag att du: Svarar på frågan vad de andra böckerna i serien heter? Lämnar  ditt svar i en kommentar här under, eller mailar mig på adress: bokhunger@live.se

För dig med blogg: Kopiera sedan bilden ovan och lägg in den på din blogg och länka till tävlingen.

För dig utan blogg: Tipsa sedan 1 vän om tävlingen.Tävlingen avgörs den 20/6. Lycka till!
OBS TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.


Twilight - BöckernaStephenie Meyers vampyrserie om Bella och Edward har blivit extremt populär. Den har sålts i miljontals exemplar över hela världen och översatts till många olika språk. Ordningen på böckerna är Om jag kunde drömma, När jag hör din röst, Ljudet av ditt hjärta och Så länge vi båda andas. Nyligen släpptes den senaste boken, Bree Tanners andra liv. En grafisk utgåva med tecknade bilder har även släppts baserad på Om jag kunde drömma. Och de tre första böckerna har släppt i nyutgåva med supersnygga omslag från filmerna. Jag har tagit del av alla böckerna - snart kommer mina åsikter om dem.

Jamies Amerika


Jamie är aktuell med TV-serien Jamies Amerika. Nyligen släpptes även kokboken Jamies Amerika (Bonnier Fakta) Det är en härlig kokbok som visar bredden i amerikansk mat.  Jamie beslöt sig nämligen för att ta reda på hur Amerikas matkultur ser ut. För att göra det körde han genom landet. Från New York via Louisiana, Arizona och Los Angeles. Denna resa skedde mitt i lågkonjunkturen. Han fann nya sidor av Amerika, mötte folk, åkte in på bakgårdar och såg en mångskiftande och härlig mat. I denna bok finns 120 recept samlade. Alla smakade och omtyckta av Jamie själv. Många av recepten är hans egna versioner av amerikanska klassiker. Dagens kokböcker är många gånger även ett fotografiskt konstverk, så är det även här. Bilderna av landskap, människor och maträtter är fantastiska.Jamie kommer alltid med spännande rätter. Här lyckas han visa hela Amerika och den kulturella mångfalld som finns med kinesisk-, mexikansk-, och egyptisk mat. Hamburgare är det första jag tänker på när jag tänker Amerika och mat och visst finns den rätten med. Men det finns även så mycket mer, BBQ, efterrätter, kyckling, fisk och skaldjur. Dessutom anges ofta rekommendationer på passade dryck till rätterna. Den absolut tokigaste rätten som jag hittar i boken är alligatorpopcorn. Vad tycker Ni om det? Alla rätterna är varvade med intressanta människomöten från hans tur genom landet. Jag får lov att säga det - Jamie har lyckats åter igen!!


Tävling: VINN BOKEN FRÖKENS NYA KLASS
I samarbete med Opal bokförlag får mina läsare möjligheten att tävla om boken Frökens nya klass. Passa på att få denna lättlästa bok.

Alla som deltar vill jag svarar på frågan varför de vill vinna boken Frökens nya klass.

För dig med blogg: Publicera bilden ovan på din blogg. Och så länkar du till min blogg. Lämna en kommentar nedan eller så skickar du ett meddelande till min mailadress:bokhunger@live.se Glöm inte att även svara på frågan varför just du vill vinna.

För dig utan blogg: Tipsa tre utan dina vänner om tävlingen. Lämna sedan en kommentar eller skicka ett mail på adressen:bokhunger@live.se Glöm inte att även svara på frågan varför just du vill vinna.
Tävlingen pågar fram till 27/6.  LYCKA TILL!
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Frökens nya klass

Frökens nya klass (Opal bokförlag) är skriven av Jo Hoestlandt. Boken tillhör börja läsa serien och riktar sig till barn i åldern 6-9 år. Jag tror att alla skolbarn känner igen sig i den här boken. Det är en bok som alla som börjar skolan borde läsa. 

Det långa härliga sommarlovet har gått mot sitt slut. Det är kvällen före skolstart, fröken vankar fram och tillbaka i sin lägenhet. Hon kan inte slappna av. Hon är orolig inför morgondagen då hon ska möta tjugofyra nya elever. Vid middagen kan fröken inte äta heller. Hon har för ont i magen! På nyheterna talar nyhetsuppläsaren om skolstarten. Men fröken vill inte höra! Fröken är orolig för vad eleverna ska tycka om henne. Tänk om de tycker att hon ser konstig ut! När fröken ska somna, kan hon inte somna. I sina värsta mardrömmar är hennes nya elever tjugofyra små monster. 

Den här boken är toppen. Alla kan känna igen sig i den. Jag gillar att man vänt på konceptet och visar att även fröknar kan vara nervösa inför skolstarten och stå med bultande hjärta på skolgården. Dessutom har den fina, färglada och charmiga illustrationer. Ofta är illustrationerna inte färggranna i lära läsa böcker tycker jag. Det är  någonting som jag tycker är synd. Av egen erfarenhet vet jag att det är lika uppskattat och viktigt i denna ålder för att hålla intresset uppe. Min dotter börjar i trean efter detta kommande sommarlov. Det här kommer att bli jätte fin läsning för henne under sommarlovet.

Jag kommer att lotta ut ett exemplar av boken. Glöm inte bort att delta.

Sommar sommar sommar

Den utlovade tävlingen är påväg. Tar lite längre tid än vad som var tänkt bara. Men imorgon dyker den upp.Blommigt och romantisk stil finns på både kläder och skor nu. På Din Sko säljs dessa underbara stövlar. Ett par fick följa med hem till äldsta dottern.Blommor från dagens cykeltur.